Skip to content

Sports Gallery

Начало Новини Антъни Иванов - Плувец №1 в България за 2017 година !
Антъни Иванов - Плувец №1 в България за 2017 година ! Е-мейл
Автор Администратор   
20 декември 2017

 

 

 

 
 
 Антъни Иванов счупи куп рекорди през изминалата година, спечели бронзов медал на Световното първенство за юноши на 200 метра бътерфлай и се нареди осми в същата дисциплина на световното първенсвтво за мъже ! Съвсем заслужено беше избран за Плувец №1 на България за 2017-а, а освен това беше класиран и под №4 в анкетата за “Спортист на годината”.
“Не очаквах да съм толкова напред. Радвам се, че всички журналисти са ме класирали толкова напред и се надявам догодина да надградим класирането, успехите също. Може би най-трудно през годината ми беше на Световното за юноши, тъй като имаше очаквания за медал, напрежение, умора, както и малко несериозност от моя страна между двете световни, но всичко мина както трябва.
Основните ни цели догодина са да спечеля медал от Европейското за мъже август месец. Не знам каква цел ще си поставя за Световното на малък басейн, тъй като малкият басейн не ми е много силен”, каза талантливият великотърновец след церемонията.
Ние можем само да пожелаем успех на Антъни и вярваме , че скоро той ще ни зарадва с още куп щастливи моменти ! Поздравления и на личния му треньор Вакареев , поздрави и на родителите му ! Успех !

 

Последна промяна ( 20 декември 2017 )
 
< Предишна   Следваща >
  • English
  • Български